Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

VDP - Racing Kiel : 3-1

1e ploeg bericht gepost op: 03-02-2006

Een schaatswedstrijd waarin de scheids een hoofdrol opeiste. VDP kon 3 maal scoren vanuit betwistbare stilstaande fases.

Al snel belande een vrije trap via de muur tergend traag in onze netten: 1-0 voor Vdp. Even later viel een mooie voorzet van Ibrahim voor de voeten van Marc Boehme die staalhard in de vlucht de bal mooi binnen schoot: 1-1. VDP speelde het betere voetbal in deze moeilijke omstandigheden maar kreeg amper kansen. 1-1 was een terechte ruststand.

De tweede helft was amper op gang getrokken toen opnieuw een onrechtstreekse vrije trap (rechtstreeks !!) binnenwaaide: 2-1. De omstandigheden bepaalden het verdere matchverloop:veel balverlies en weinig kansen. In de 80ste minuut deelde de scheids nog een penalty uit in het voordeel van VDP:3-1.

Een resultaat om snel te vergeten, op een cruciaal moment in de competitie. Deze zondag kunnen we ons revancheren thuis tegen Familia, de wedstrijd werd in de heenronde onverdiend in de laatste minuut met 1-0 verloren. In de rangen van Familia loopt trouwens een ex-Racing speler Hassan, nog een reden om met getrokken messen te spelen ...

Steven P.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark