Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Oxaco - Racing Kiel : 1-1

1e ploeg bericht gepost op: 16-03-2006

Een eerlijke uitslag na een fel bevochten duel. Racing Kiel is mathematisch zeker van een verblijf in hoogste afdeling en doorstaat zijn 'ontgroening' na een wisselvallig seizoen. Nog 2 wedstrijden te gaan en de missie is volbracht.

De eerste helft was Racing Kiel de betere ploeg, en kwam dan ook verdiend op voorsprong na een schitterende lob van alweer Ibrahim R. Hij stormde na een sluwe dieptepas alleen op de keeper af en deed Romario voor even herleven: 0-1. Oxaco knokte maar kon niet scoren en de Racing kwam regelmatig gevaarlijk opzetten.

De 2de helft ging oxaco voluit opzoek naar de gelijkmaker wat resulteerde in een scherpe counter van Racing Kiel. Ibrahim kwam alleen voor de keeper, maar deze kon alsnog de doodsteek voorkomen. Oxaco kreeg dan ook naar wat het op zoek was: de 1-1. Racing Kiel kwam niet meer in het stuk voor en trainer Ronny Prins verzuimde om zijn laatste jokers uit te spelen.

Al bij al een billijk gelijkspel, ookal kreeg een Oxaco onder stoom nog kansen op de 2-1. Deze zondag opnieuw Oxaco, een wedstrijd waarin we vrijuit kunnen spelen zonder het degradatiespook hijgend in de nek, wie weet welk spektakelstuk er dan in de lucht hangt.Steven P.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark