Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

VDP - Racing Kiel 2-1

1e ploeg bericht gepost op: 13-09-2006

Racing Kiel verdiende zeker een punt maar moest met lege handen naar huis. Op basis van de kansen waren we minstens de evenknie van VDP. VDP bleek wel dodelijk efficient en maakte uit een drietal kansen 2 doelpunten. Ook dient vermeld te worden dat de linnesman zich na de wedstrijd uitgebreid kwam excuseren in ons kamp vanwege een grandioze blunder die ons weleens de 2-2 had kunnen opleveren. De doorgebroken Ré werd onterecht afgevlagt en moest zijn rush man tegen man met de keeper staken. Ook de tweede goal van VDP bezat een geurtje aangezien de doorgebroken aanvaller de bal met de hand beroerde maar dit zullen we met de nodige sportiviteit door de vingers moeten zien.

De Racing speelde een degelijke partij met regelmatig snedige akties in de voorlinie en de bijhorende kansen, enkel het laatste kwartier werd er naar mijns insziens iets teveel naar de lange bal gegrepen. VDP speelde slim en sober de bal rond en behield zo meer grip op het middenveld. Misschien nog een teer punt waar aan gewerkt kan worden in de toekomst.

Doch onthouden we vooral de positieve punten van de wedstrijd namelijk onze offensieve sterkte en het feit dat we tegen titelhouder VDP nooit onder lagen. Dus nu blik vooruit voor de volgende match thuis tegen Familia. Een nieuwe test en hopelijk onze eerste zege van een lange reeks ...

Steven P.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark