Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Brasschaat - Racing Kiel : 0 - 7

Veteranen bericht gepost op: 02-10-2006

Beken het maar, als u dit leest, zegt u meteen: zware cijfers. Zonder overdrijven kan ik zeggen dat deze cijfers nog ietwat onderdreven zijn, want wat de vets gisteren op de mat legden, was van een andere planeet.

Onze keeper Hugo wist maar pas in de 89ste minuut dat er een tegenstander was, gezien hij dan pas voor de eerste keer plat moest.

Onze verdediging stond er en hield de aanvalsgolven van Brasschaat ver weg van onze doelmond. Daarvoor dank aan Rudi, Luc en Kris...

Ons middenveld beliep zoals vanouds de veelvuldig vallende gaten in de Brasschaatse verdediging en drukte de tegenstand goed weg: de wederopgestane Bruno, alomtegenwoordige Dave en loopwonder Eric, zij zorgden samen met mezelf voor de nodige infiltraties in de Zwitserse gatenkaas van de groenwitte verdedigingsgordel.

Vooraan stond onze targetman Stefansky en raket Mory, met achter hen de intelligente Ludo, moet er nog zand zijn...

Het begon zeer explosief, pas enkele minuten vertrokken en via wat tiktakspel belandde de bal bij Kristof en ja, dan weet je het wel: 0-1.

De 0-2: ingooi vanop links, Kristof beheerst de bal, houdt drie man aan de praat, mooi afleggertje op Ludo, mannetje uitkappen en binnentrappen.

0-3 wordt het na prachtvoorzet van Bruno vanop rechts in de loop van Bart die er maar zijn voetje moet tegen zetten om de netten te laten trillen.

Eric mocht op identieke wijze gemeten voorzet vanop links (nu van Stefansky)net naast de paal binnenleggen (precies alsof er op deze fases getraind wordt ...).

Dat er voor de rust nog verschillende kansen vallen, zal u allicht niet verwonderen, maar h het kan niet altijd feest zijn.

De tweede helft werd met dezelfde elf aangevat, maar nu bleven de goals geruime tijd uit, wij hadden wel het meeste balbezit maar de opbouw gebeurde iets trager en onzorgvuldiger, toch gingen nog verscheidene kansen net naast, werden gepareerd door de keeper, werden ultiem van de lijn gered, u kiest maar...

Niettemin zorgden de ingevallen Jef en Patrick voor nieuwe aanvallende impulsen en na mooi uitgespannen aanvallen kon Ludo tweemaal scoren, eerst na een mooie volley en dan een gestrekt schot naar de tweede paal, onhoudbaar voor de keeper: 0-5 en 0-6.

Brasschaat moest de bittere pil helemaal slikken, want Eric liet dit allemaal niet zo maar gebeuren en op zijn beurt joeg hij de bal keihard tegen de netten: 0-7.

Ongezien sterke prestatie tegen een ontstellend zwakke tegenstander, of zou het toch aan ons liggen....

Niettemin, in 't kopke steken dat niet alle ploegen van de A-reeks zo zullen zijn en wij gaan nog potten breken dit seizoen.

'k Zou zeggen mannen, veel succes volgende week tegen de vrienden van Helderhoek, jammer genoeg ben ik er om zetelplichtige redenen niet bij.

Bart.Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark