Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - OLVAC : 2-1 (beker)

1e ploeg bericht gepost op: 31-10-2006

Een ontmoeting met onze ex-promotie-rivaal uit eerste Olvac, geen gemakkelijke wedstrijd werd op voorhand gezegd. Zo geschiedde, een zenuwachtig openingskwartier waarin Olvac de beste ploeg was leverde hen een vroege voorsprong op: 0-1.

De Racing werd wakker en groeide in de wedstrijd, een voorzet (na alweer een magistrale dribbel) van Ibrahim werd door Nico tegenvoets binnengekopt: 1-1 in de 44ste minuut. De supporters langs de lijn herleefden en de toch wel redelijk degoutante coach van Olvac werd sportief op zijn plaats gezet.

In de tweede helft was het al Racing dat de klok sloeg. Olvac kon het ritme niet meer aan en liet meer en meer ruimte. Enkele open kansen werden nog gemist maar rond de 60ste minuut was het zover. Een schitterende aktie van de 'Noerre' leverde alweer een open kans op voor Ibrahim, de keeper redde in eerste instantie mooi maar de snel gevolgde Ré knalde de bal vanuit een scherpe hoek in het dak van het doel: 2-1. Olvac was klaar voor de slachtbank maar de Racing stuntelde in de afwerking. o.a. Ibrahim mocht nog tweemaal alleen op de doelman afgaan maar verzuimde te scoren.

We kunnen met een positief gemoed naar de volgende wedstrijd op Oxaco, met een positieve reeks van 4 keer ongeslagen. De volgende tegenstander in de beker is een haalbare kaart nl: Groenendaal. Ook dient gezegd dat onze mogelijke tegenstander (vooruit lopend op de feiten!) in de halve finale uit Valaarhof-Patro Hoevenen zal komen. Alweer twee ploegen uit eerste. De weg naar de finale ligt open ...Steven P.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark