Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

2e elftal: Racing Kiel - Simikos : 3-1

2e ploeg bericht gepost op: 14-01-2008

Den 2 zet Simikos zonder problemen opzij en schuift op naar de tweede plaats. De honger naar succes geeft de Racing vleugels hoewel Simikos kwalitatief een maatje te klein was...

De eerste helft liet de Racing zich van zijn beste kant zien. Al na 5 minuten resulteerde een vlotte combinatie vanop links een assist op van 'great old' kurtje simons', deze werd door de Simikos verdediging onbeholpen in eigen doel gezet: 1-0. De Racing was gelanceerd een creerde kans op kans. Simikos kwam in alle linies tekort.

Rond de 10de minuut was het 'Ahmid-time', een stuk of drie verdedigers hield hij aan de praat in de grote baklijn en dat op een vierkante meter. Even geniaal als de voorafgaande bewegingen besloot hij droog met een krul uit stand in de verste hoek: 2-0. Met open mond en volledig verbaasd genoot iedereen van dit technisch hoogstandje, Ahmid for president: spijtig dat het team van RacingTV nog niet aanwezig was.

De rest van de eerste helft bleef de Racing met veel vertrouwen kansen opstapelen, maar liet na de wedstrijd nog voor de rust te beslissen. Was de ruststand 5-0 had niemand daar iets op af te dingen, desondanks werden open kansen de nek omgewrongen en bleven we steken op een schamele 2-0 ruststand.

De tweede helft kwam de Racing nonchalant aan de aftrap met als resultaat de "lucky" aansluitingstreffer van Simikos rond de 75ste minuut. Svenneke Raes probeerde n van z'n circusacts (zie feest van 85 jarig bestaan) in een vlaag van zinsverbijstering op een voorzet van Simikos en gaf de spits een cadeautje van formaat, deze nam in dank aan: 2-1.

Simikos rook bloed en ging op zoek naar een onverdiende gelijkmaker. In de 80ste minuut zorgde een corner van Simikos bijna voor algehele consternatie. Maar Svenneke Raes deed een "preudhommeke" op een inzet van in de kleine baklijn en hield de Racing met alweer een circusact op voorsprong.

Gerechtigheid geschiedde in de 85ste minuut toen de pas ingevallen Abder met een 'czernia'-goal dan toch de oververdiende 3-1 in de goal 'caramboleerde', wedstrijd EINDELIJK gespeeld.

Den 2 blijft winnen en droomt van meer, toch dienen we met beide voetjes op de grond te blijven, aangezien de kloof met de leider nog steeds 4 punten bedraagt en elke wedstrijd begint met een 0-0 stand (van clichs gesproken) . Het is nog te vroeg om conclusies te trekken maar de steile opmars van den 2 is geen speculatie meer... Op naar Vremde een stugge tegenstander die we met dezelfde mentaliteit en groepsgeest MOETEN klein krijgen.Steven

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark