Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

vets a: OSSMI - Racing Kiel : 0-1

Veteranen bericht gepost op: 24-02-2010

Bij de Racing ontbrak Rama wegens schorsing , John wegens ‘s morgens spelen en

bleef Fiko spoorloos. Gelukkig kwamen Lu en Pat net op tijd opdagen zodat we toch met een compleet elftal aan de wedstrijd konden beginnen.

OSSMI in eigen huis bekampen is nooit een sinecure. De ploeg heeft bovendien een verjongingskuur ondergaan en is zijn plaats in de middenmoot zeker waard.

Het eerste kwartier kwamen de Rossoneri moeilijk in hun normale spel. Het smalle veld en de kort opzittende tegenstander maakten vlotte combinaties onmogelijk.

Langzamerhand nam de druk van OSSMI echter af. Het befaamde Racing-middenveld nam de touwtjes in handen waardoor het spel zich meer en meer op de helft van de thuisploeg afspeelde.

Op de 35e minuut was het prijs. Joske De Cock (een berematch !!) speelde Kristof aan die op zijn beurt Marc Boehme de diepte in stuurde. De OSSMI-kapitein mist zijn interceptie en onze spielfuhrer laat de thuisdoelman geen schijn van kans. 0-1 .

Net voor rust kon OSSMI nog 2 keer serieus dreigen op hoekschop maar meer dan een beetje paniek in onze rangen en een koek op Kristof zijn bakkes bracht het slotoffensief niet op.

Die koek zorgde er wel voor dat “onze lange” niet meer kon opdraven tijdens de 2e helft waardoor we voor het eerst in de geschiedenis met een SQM – aanval op het terrein stonden .

De 2de periode was zeer evenwichtig. Beide ploegen dreigden enkele keren maar de verdedigers bleven baas over de aanvallers.

Sven hield zijn netten schoon en zo bleef de 0-1 op het bord.

Door het verlies van Cantincrode tegen Familia staan we op een mooie 2e plek.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark