Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

vets a: Racing Kiel - Bacwalde: 6-0

Veteranen bericht gepost op: 31-03-2010

De wedstrijd tegen Bacwalde was eigenlijk nooit een echte wedstrijd.

De sympathieke ploeg uit Boechout met de even sympathieke clubkleuren was geen partij voor de Rossoneri van het Kiel.In de aanvangsfase versierde de Racing reeds verschillende kansen. Toch was het wachten tot de 10e minuut vooraleer we voor de eerste keer konden scoren.

Alvaro werd mooi de diepte ingestuurd en vanuit een scherpe hoek vlamde hij binnen. 1-0.

Niet veel later verdubbelde onze Chileen de score . Zijn voorzetschot met het scheenbeen verraste de Bacwalde-doelman compleet. Een typische “Mory”-goal. (Hoe zou het daar mee zijn ??)

De volgende speler aan het kanon was Kris Defoort . Eigenlijk was de kopbal van Alvaro al achter de doellijn toch moesten we wachten op de herneming om het doelpunt gevalideerd te krijgen. Kris werd tegen de bal geduwd en zijn kopper was wel duidelijk voorbij de keeper. 3 -0 .

Iedere keer dat de Rossoneri scoorden maande kapitein Boehme ons aan om er nog eentje voor de rust te scoren.

De gehoorzame matrozen deden hun plicht en na een Turkse combinatie Fiko – Rama kon deze laatste beheerst de 4-0 binnentrappen.

Vlak voor rust kon Alvaro zijn 3e van de middag en de forfaitcijfers op het bord prikken.De 2e helft had weinig om het lijf. Bacwalde probeerde het met zijn tienen en dat ging precies beter.

Bruno kon op aangeven van Kris de 6-0 scoren maar verder kwamen we niet meer.

Vermelden we nog de knappe rush van Fille Bellon maar zijn doelrijpe voorzet werd grandioos over geschoten.Een goeie match tegen een matige tegenstander. Jammer als je bekijkt wat een goeie ploeg de oranje-blauwen hadden in het verleden. Is het ras der veteranen met uitsterven bedreigd ? Het lijkt er in ieder geval op.

Zondag geen wedstrijd wegens forfait van Heidam.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark