Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Beker vets.:Riko-Hubertus-Racing Kiel 1-2

Veteranen bericht gepost op: 28-08-2005

De 1e wedstrijd van het seizoen voor de vets. beloofde onmiddellijk een kraker te worden. Riko-Hubertus promoveerde immers in-extremis naar de hoogste afdeling.

Racing Kiel, au grand complet, kan natuurlijk tegen een stoot en zal zeker ook een rol van betekenis gaan spelen in het komende seizoen.

De ploeg die de wedstrijd aanvatte:

Hugo Davits in de goal

Rudy Franck, Luc Korthoudt en Dirk Huysmans in de verdediging

In het midden Marc Vervekken, Eric Van Caethoven, Jef De Cock,Bruno Claessens en Marc Loots

en vooraan Eric Mory en Ludo vandewalle

Wisselspelers: Patrick Van Beneden, Jan Waegemans en Paul Struys. Geen mottig ploegske dus.

Het eerste kwartier was wat zoeken en tasten met wisselend gevaar voor beide doelen. Langzaam maar zeker namen we echter het heft in handen en werden enkele serieuze kansen bij mekaar gespeeld. Het spel was bij vlagen zeer goed. Toch gingen we de rust in met 0-0.

De 2e helft werd sterk ingezet en doelpunten hingen in de lucht. Die vielen dan ook nadat Dirk Huysmans een vrije trap in het strafschopgebied van Riko dropte en Bruno met de linker weergaloos binnentrapte. 0-1.

Bij de thuisploeg leek de veer gebroken. Het was al Racing wat de klok sloeg. Even later werd het dan ook 0-2. Een vrije trap vanop de middellijn werd intelligent doorgekopt door Eric van Caethoven. Prachtig!

Van dan af werd het echter allemaal wat stroever. Riko stuurde enkele mannetjes meer naar voren en dat leverde uiteindelijk ook de aansluitingstreffer op.

Het werd nog pompen of verzuipen. Rudy Franck redde echter nog een bal op de lijn waardoor de verdiende overwinning toch voor ons was. Volgende week waarschijnlijk weer een top-klasser met name Groenendaal.Bruno

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark