Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Nw. Stabroek - Racing Kiel : 0-2

1e ploeg bericht gepost op: 25-10-2005

Racing Kiel was in alle linies sterker dan het zeer zwakke Nw. Stabroek. Stabroek speelde steriel voetbal, speculeerde konstant op de lange bal en werd al gauw door een vlot combinerend Racing Kiel onder druk gezet. 0-2 lijkt misschien een zuinige overwinning maar we misten alweer wat efficintie om een monsterscore op het bord te zetten.

Ibrahim ontpopte zich tot matchwinnaar, hij maakte een doelpunt op doorzettingsvermogen en leverde een schitterende assist die Mro in de bots prachtig en staalhard in de linkerbenedenhoek knalde. Daarenboven werd een geldig doelpunt van zijn voet nog afgekeurd.

Iedereen vervulde zijn taak en de overwinning kwam bijna nooit in gevaar. Let wel: bijna nooit, de scheidsrechter gooide nog even roet in het eten door een afgeschampte bal op de voet van Manu vlak bij de kleine baklijn als terugspeelbal aan te rekenen. Gevolg: met z'n elven bibberen op de doellijn, maar een alert keepende Tom redde de meubelen in ware Rugby stijl.

Besluit, we hielden voor de eerste keer verdedigend de nul en Stabroek zal in het klassement nog minstens 2 weken blijven steken op nul punten. Volgende week is er een rustdag en dan spelen we op onze "Wembley" tegen OSSMI. We kunnen terug onze blik richten op de ploegen die boven ons staan en wie weet wat valt er dan nog uit de kast ... Leider Riko H. staat slechts op 5 punten, alles is nog mogelijk ...Steven P.

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark