Nieuwsbericht - Wedstrijdverslag

Racing Kiel - OSSMI : 2 - 4

3e ploeg bericht gepost op: 08-12-2005

Geen weerwraak dus na de (onverdiende) nederlaag uit de heenronde, we blijven weer op onzen honger zitten.

Het begon weeral desastreus met de (enkel dit seizoen) 39ste goal in de eerste minuut van de wedstrijd, het wordt toch eens tijd dat we vanaf het begin geconcentreerd zijn, weeral achtervolgen dus.

Gelukkig niet al te lang want onze volgende aanval was ook al raak: Kevin speelde mooi Manu in de diepte aan en de keeper had geen verhaal tegen de laag ingeschoten tweede-paal-schuiver.

Dan ramp, o ramp, Dirk geraakte in een kopduel gekwetst en moest met een gekloven wenkbrauw naar de Spoedgevallen, Glenn kwam hem vervangen en dat zorgde voor wat verschuivingen: Bart van achter de spitsen naar laatste man, William die dan naar voor schoof en Jan nam de plaats van William centraal op 't middenveld in.

We bleven ervoor knokken, maar echte kansen kwamen er niet meer (buiten wat kopballen via corners) en ja, net voor rust gebeurde het dan weer: balleke geraakte niet weg, en de spits van Ossmi trapte mooi naast de paal binnen.

Rusten dus en alles weer op een rijtje zetten: en ja hoor, effe verder in de tweede helft en 't stond 1-3: Sven kreeg de bal niet onder controle en Ossmi scoorde in een lege goal.

Even later konden we de boeken toedoen na een afstandsschot dat naast de paal binnenvloog.

Kevin zorgde met een knap vluchtschot voor de 2-4 en wat later kregen we de penalty van de hoop: niemand durfde echter het initatief nemen om de bal binnen te trappen, Glenn probeerde uiteindelijk maar de keeper redde.

Deze match is dus echt typerend voor dit seizoen: stomme goals tegen en weinig geluk hebben in de afwerking.

Niettemin moeten we durven zeggen dat we nu in een hogere reeks spelen, tegen vaak tweede elftallen, en dat we ons zonder problemen in de top 5 nestelen.

Al bij al toch zeer behoorlijk, vindt u niet ?Bart

Racing Kiel 1

Thuiswedstrijden : Kielpark

""
Racing Kiel 2

Thuiswedstrijden : Kielpark

Racing Kiel 3

Thuiswedstrijden : Wilrijkse plein

Racing Kiel Veteranen

Thuiswedstrijden : Kielpark