Tor Deurne Pirates — Racing Kiel V

Topduel voor onze vets op bezoek bij Tor Deurne Pirates. Een aantal belangrijke afwezigen o.a. Sidney, Manu, Arouna en keeper Jordy maar in tegenstelling tot de vorige seizoenen hoeft dit geen drama te zijn. Uiteindelijk stond er toch een stevige ploeg op het wedstrijdblad.
Na 2 minuten stonden al 3 spelers met geel geboekt. De scheidsrechter floot onterecht voor buitenspel en toen onze mannen verhaal gingen halen zwierde hij zijn hele kaartenspel voor de neus.

Dat deze wedstrijd niet op een 0-0 ging eindigen was al van in het begin duidelijk. De Racing kreeg enkele 100% kansen maar het waren de Piraten die een lichte strafschop kregen.
Gelegenheidskeeper Kris kon de penalty stoppen waardoor we met een gelijkspel de rust in gingen. Aangezien we de betere kansen hadden gekregen, begonnen we met volle moed aan de 2e helft.

De thuisploeg schoot echter als een speer uit de startblokken en scoorde 4x binnen de 10 minuten. De Racing kon via een strafschop, omgezet door Ken, de eer nog redden maar moest uiteindelijk nog een 5e treffer slikken.
Zware nederlaag tegen een offensief sterke tegenstander.

Volgende week een rasechte Derby in het Kielpark want dan komt FC Kiel op bezoek.