Yassin
Jordi
Flash
Yassin Markai uitblinker met een zuivere hattrick

Een Engelse week voor de Rossoneri. Zondag en dinsdag shotten, in eerste klasse zouden ze daar voor staken. Kwam er nog bij dat er toch wel een aantal afwezigheden waren . Van de 18 op het scheidsrechtersblad van eergisteren schoten er 10 over. Gelukkig konden we Ken en Philleke recupereren.

De mannen van Sint-Michiel spelen enkele reeksen lager en zijn bezig aan een moeilijk seizoen.
De mannen uit Lier waren dan ook geen partij voor de Racingers.

Na de traditionele nonchalence tijdens de eerste minuten kon het doelpuntenfestijn beginnen.
Na 4 minuten mocht Devrim aanleggen vanop de backlijn en met een grondscherend schot trof hij meteen raak.

5 minuten later was het weer prijs.
Yassin werd van de sokken gelopen en de strafschop werd door Ali onhoudbaar binnen geschoten. 0-2 na nog geen 10 minuten.

De rest van de eerst helft bleef eenrichtingsverkeer maar doelpunten vielen er niet.

Tamaz verving tijdens de 2e helft Devrim waardoor Mahmoud op zijn geliefkoosde plek centraal in het midden kon spelen.
Onze All-star liet zich opmerken met enkele goeie afstandsschoten. Toch was het vooral Yassin die de aandacht naar zich toetrok.
Hij scoorde immers nummer 3 ,4 en 5.
Hij zette de kroon op het werk door de 1-6 op een presenteerblaadje aan Ken te geven.