Competitie: Recreatief Veteranen A

Recreatief Veteranen A

Racing Kiel V — K.S.C. O.L.V.E.

De Rossoneri van het Kiel sloten het seizoen in schoonheid af. De versterkingen Xavier en Sidney namen de ploeg op sleeptouw waardoor het niveau tegenover de laatste weken stijl de hoogte in ging. De wedstrijd startte wel in mineur. De pijlsnelle aanvaller liep onze verdediging aan flarden en presenteerde het openingsdoelpunt aan zijn ploegmaat. 0-1. Toch bleef de Racing lekker in de wedstrijd en op minuut 25 beloonden we ons zelf met de gelijkmaker. Flash zette zich door en via een bos van benen belandde de bal bij Devrim die cool afwerkte.

De vets namen nu de wedstrijd volledig in handen en op het half uuur trapte Sidney vanop de rechterflank de bal voor doel en weer was Devrim bij de pinken. 2-1.

De 2e helft consolideerde de Racing de voorsprong en zo kon onze ploeg het seizoen in schoonheid afsluiten.

Racing Kiel kroonde zich als verdiende winnaar van deze partij terwijl het in de heenronde 2 keer in het zand beet tegen de mannen uit Edegem. Waar zat het verschil ?

De coach legde deze vraag voor aan Dimi van OLVE en beiden kwamen tot de conclusie dat Sacha Davididovic, op reis naar Dubai maar kwatongen beweren dat hij reeds getekend zou hebben voor een plaatselijke middenmoter, de missing link bij de vrienden uit Edegem bleek.

2 - 1
Fulltime

Racing Kiel V — K.S.V.B. Driehoek

Onnodig puntenverlies van de Rossoneri van het Kiel. De eerste helft verliep gelijkopgaand al zag iedereen dat de Racing meer klasse in de ploeg had. Na 20 minuten in de 2e helft werd Sylvester “Flash” foutief gehaakt in het strafschopgebied maar jammer genoeg faalde Sven vanop 11-meter. Even later was het toch prijs. Flash spurtte de rechterflank af en zijn voorzet werd binnen gelopen door Shaun. De buit leek binnen maar in de allerlaatste minuut kopte de krullebol van Driehoek de bal nog voorbij Kris. Het zit echt niet mee dit jaar.