Na de wedstrijd een pizza-buffet op de overwinning

Niet minder dan 18 spelers op het scheidsrechtersblad.
De goesting was groot.
Zonneke, kunstgrasveldje, tiki-taka spelen tegen een ploeg die duidelijk niet meer op zijn sterkst staat, kortom zoals wijlen Robert Wasseige zei:
” Sfeer is kgoed ” en ” Iedereen is fris als konijn op de plein “.

2 minuten na het fluitsignaal werd de sfeer al iets minder.
Manu trapte naast de bal, de Jug-aanvaller trapte naast het doel maar blijkbaar vond de scheids de interventie van Ali om de  tegenstander alsnog af te stoppen te stevig en floot hij daarom penalty.  Jordi geen schijn van kans en de Racing kon al achtervolgen.

Weinig goed veldspel van de Racingers. Veel te ver van de tegenstander spelen,  het tempo veel te laag houden, … kortom alles wat je niet moet doen tegen dit soort ploegen werd gedaan.
Kan het niet voetballend dan moet onze doelman de aanvallen maar lanceren.
Een verre uittrap van Jordi werd mooi meegepikt door Yassin die van de sokken werd gelopen door de thuisverdediger.
Strafschop, Gokhan achter de bal en 1-1 na nog geen 5 minuten.

Even later nog een prachtige goal van Sidney afgekeurd maar veel soeps was het allemaal niet.
Kwam er nog bij dat we onze sterke bank regelmatig moesten aanspreken want de Racingers vielen als vliegen.

Toch voelde je dat dit JUG niet sterk genoeg was om de Racing in verlegenheid te brengen.

Rond de 25e minuut werd Gokhan op rechts aangespeeld en zijn voorzet werd door Yassin koelbloedig binnengetikt.
1-2.

Het moeilijkste leek nu achter de rug.
Devrim en Flash waren ondertussen ingevallen waardoor we eigenlijk met 4 aanvallers aan het spelen waren.
Misschien iets van het goede teveel maar Tekkie hield de boel goed op slot.

De 2e helft werd eenrichtingsverkeer.

De JUG-keeper stond in een schiettent al vlogen de  ballen meer naast dan tussen de doelpalen.

Vooral het vizier van Flash stond slecht afgesteld.
Rond minuut 50 knalde Tamaz in zijn gekende stijl keihard tegen de deklat, de goed gevolgde Flash had maar binnen te leggen maar
zijn scheenlappen zaten fout in de kousen.

Toch kon onze raket de belangrijke 1-3 scoren en is dat toch hetgeen ze binnen enkele jaren nog herinneren. 🙂

Rond het uur werd de voorsprong nog uitgediept.
Yassin speelde Gokhan aan en onze topscoorder liet deze kans niet onbenut. 1-4.

Er werden nog wat kansen de nek omgewrongen maar uiteindelijk mogen de Rossoneri weer 3 punten bijschrijven.
Niet onze beste match maar is dat niet altijd zo tegen zulke ploegen ?

Dinsdag 1 november alweer een nieuwe match deze keer voor de beker.